Tennisvereniging Elden telt momenteel één trainer genaamd Ton Bokhorst. Hij zorgt ervoor dat leden die graag tennisles/training willen hebben dit ook het gehele jaar door kunnen volgen. Tennislessen worden zowel ’s ochtends als ’s middags en ’s avonds gegeven. Ton is van beroep fulltime tennistrainer en beschikt hierdoor over de benodigde licenties/applicaties voor het geven van deze lessen.

Ton Bokhorst

“Sinds 1990 ben ik tennistrainer met licentie A/B. Het tennisvirus heeft mij al te pakken genomen vanaf mijn 5de. In mijn tienerjaren speelde ik de internationale jeugdtoernooien verspreid over heel Nederland. Als twintiger heb ik een aantal jaren fulltime getennist en heb op de zondagen t/m mijn 35ste competitie eerste- en hoofdklasse gemengd gespeeld. Samen met deze wedstrijden werd mijn rol als trainer in het zuiden van het land steeds duidelijker, zeker nadat mijn 2 kinderen met het racket hun eerste balcontact hadden.

Onze vakanties als gezin werden veelal gevuld met het spelen van toernooien. Er werd dan vaak ‘s morgens ingespeeld en daarna werden hun wedstrijden bekeken. Ook de teamgenoten van mijn kinderen Joey en Naomi liften mee op hun succes. Hun trainingsgroep groeide en werd steeds breder & sterker. Zo ontstond er bij mij veel kennis van de tennissport als trainer maar natuurlijk ook voor hen als speler. Ze hebben jarenlang met plezier getraind en wedstrijden gespeeld en hebben er door het hele land vrienden/vriendinnen aan overgehouden. 

Sinds mijn echtscheiding nu zo’n 4 jaar geleden ben ik in Arnhem komen wonen en woon nu deze tijd al samen met mijn vriendin Jolande. Ook zij is inmiddels lid en heeft zich aangemeld bij de barcommissie van TV Elden. Verder heb ik hier in de buurt op verschillende clubs (Bemmel/Wolfheze/Rheden/Valburg/Oosterhout/Beekhuizen) al trainingen verzorgd. Op mijn 54ste wil ik mijn passie graag aan jullie doorgeven. In mei heb ik al op het geweldig mooie park van Elden wat uurtjes mogen trainen.

Sinds afgelopen oktober ben ik wekelijks bijna elke dag op het park TV Elden te vinden. Het park voelt voor mij aan als een warm aan en voel me welkom als een soort van thuiskomen zoals ik tijdens deze trainingen mogen ervaren. Zeker heeft het enthousiaste onthaal en het qua gedachte/visie op één lijn zitten van verschillende bestuursleden dit gevoel versterkt. Dus het mag duidelijk zijn dat ik erg veel zin heb om als hoofdtrainer op jullie park te starten.”