Open jeugdtoernooien 

Na de voorjaarscompetitie en in de zomerperiode worden door verschillende verenigingen in de regio open jeugdtoernooien georganiseerd. Bij de open jeugdtoernooien schrijf je jezelf in voor een toernooi bij een andere tennisvereniging en speel je enkel en/of dubbelspel. Het is dan natuurlijk leuk als dat trainen en oefenen wordt beloond met een wedstrijd winnen op een toernooi.  

 

Bij veel toernooien kan je je inschrijven op je eigen niveau. En een toernooi spelen is echt hartstikke leuk. Je leert zo ook kinderen van andere verenigingen kennen en vaak kan je je ook inschrijven met een dubbelpartner. 

 

De kosten per inschrijving zijn meestal maximaal € 10,00 per onderdeel. Het niveau varieert van ‘Groen t/m 12 jaar’ tot ‘Geel t/m 17’. 

 

Voor het inschrijven voor een toernooi heb je een (gratis) account nodig op mijnknltb.toernooi.nl.  Heb je nog vragen? Informeer bij je trainer! Of informeer eens bij iemand van de Jeugdcommissie. Wij hebben een overzicht gemaakt van de toernooien die bij ons inde buurt worden georganiseerd in de zomer van 2021. Deze worden vaak ieder jaar georganiseerd en zijn bijna altijd in dezelfde periode. 

 

Onder andere op de volgende tennisparken wordt een open jeugdtoernooi georganiseerd: 

 

2e week van juni  

Open jeugdtoernooi TV De Hoogkamp in Arnhem 

 

3e week van juni 

Open Jeugdtoernooi ALTB in Arnhem 

 

Laatste week van juni  

Open jeugdtoernooi Schuytgraaf in Arnhem 

 

1e week van juli 

Open Jeugdtoernooi ETV De Helster in Elst