Opgeven
Aan jeugdleden van TV Elden wordt bij het “opgaveformulier trainingen” gevraagd voor welke activiteiten zij zich willen inschrijven. De voor- en najaarscompetitie wordt gespeeld door spelers die zich hebben opgegeven en door spelers die met “groene” en “gele” ballen spelen.
Indeling
De indeling van de teams wordt in principe door de trainer(s) van TV Elden verzorgd. En zal in samenspraak met jeugdcommissie naar de (ouders van de) jeugdleden worden gecommuniceerd.
In welk team je wordt ingedeeld is afhankelijk van je speelsterkte en leeftijd, maar is ook afhankelijk van de mogelijk te vormen teams.
Begin februari zal de indeling voor de voorjaarscompetitie bekend worden gemaakt door de jeugdcommissie. In september wordt de indeling van de najaarscompetitie bekend gemaakt.
De voor- en najaarscompetitie wordt door de jeugd van TV Elden gespeeld op zondag.
Organisatie
Alle teams ontvangen voor aanvang van de competitie een map met daarin de informatie over het team en de competitie waarin ze spelen. Daarvoor willen wij in maart en september een datum prikken in ons clubhuis zodat Én de wedstrijdformulieren die tijdens de thuiswedstrijden moeten worden ingevuld. Bij uitwedstrijden is het ontvangende team verantwoordelijk voor het invoeren van de uitslagen.
Het is fijn als er één ouder contactpersoon wil zijn voor ieder team.