Indeling 

De voor- en najaarscompetitie wordt gespeeld door spelers die zich hebben opgegeven, die met groene of gele ballen spelen. 
De indeling van de teams wordt door Ton Bokhorst, de trainer van TV Elden, gemaakt en zal in samenspraak met jeugdcommissie naar de (ouders/verzorgers van de) jeugdleden worden gecommuniceerd. 

In welk team je wordt ingedeeld, is afhankelijk van je speelsterkte en leeftijd, maar is ook afhankelijk van de mogelijk te vormen teams. 

Groen 1 of Geel (meisjes/jongens) 1 is bedoeld voor de betere en meer ervaren groene of gele spelers, Groen 2 of Geel (meisjes/jongens) 2 voor de beginnende groene of gele spelers. 
 
Een team bestaat uit minimaal 4 kinderen. Het maximaal aantal kinderen is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 
Bij de groene najaarscompetitie spelen jongens en meisjes door elkaar (hier wordt geen onderscheid tussen gemaakt). 
Bij de gele najaarscompetitie speel je in een meisjesteam, een jongensteam of een mix-team (met minimaal 2 meisjes/2 jongens). 

Begin februari zal de indeling voor de voorjaarscompetitie bekend worden gemaakt door de jeugdcommissie. In augustus wordt de indeling van de najaarscompetitie bekend gemaakt. 

 

Organisatie 

Alle teams ontvangen voor aanvang van de competitie een map met daarin de informatie over het team en de competitie waarin ze spelen. Daarvoor prikken wij in maart en september een datum in ons clubhuis. Hierbij kunnen de teams informatie en telefoonnummers met elkaar uitwisselen, bepalen wie wanneer speelt en krijg je uitleg hoe de standen moeten worden ingevuld en doorgegeven. Bij uitwedstrijden is het ontvangende team verantwoordelijk voor het invoeren van de uitslagen. 

 

Het is fijn als er één ouder contactpersoon wil zijn voor ieder team. Deze ouder dient ook als contactpersoon voor andere teams van TV Elden, indien een teamspelers te kort heeft en dus op zoek is naar een invaller. 

 

Data en tijden 

De voor- en najaarscompetitie wordt door de jeugd van TV Elden gespeeld op zondag.  

De wedstrijden van de groene competitie beginnen meestal om 9:00 uur. Er is geen vaste tijdsduur, maar gemiddeld zijn de groene teams rond 11:30 uur klaar.  

De wedstrijden van de gele competitie beginnen meestal om 9:00 uur. Er is geen vaste tijdsduur, maar gemiddeld zijn de gele teams rond 14:00 uur klaar.   

 

 

Algemene informatie en regels over de groene en gele voor- en najaarscompetitie is terug te vinden op: 

https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/algemene-informatie/  

 

Kosten 

De inschrijvingskosten voor de voor- en najaarscompetitie zijn voor rekening van TV Elden.