Verhaal

Een vereniging kan niet zonder jeugd. Sinds jaar en dag worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de bruisende jeugdcommissie om de sport voor de jeugd verslavend te maken. Niet alleen omdat hierdoor de vereniging en de sport opbloeit, we zien dat zich soms ook bijzondere talentjes ontpoppen tot ware sporthelden. Een goede sportmentaliteit versterkt niet alleen de persoonlijke prestaties van het kind, aangetoond is dat sportieve kinderen het ook beter op school doen.

 

 

Jeugdcommissie

Doel van de jeugdcommissie 

De Jeugdcommissie (JC) wil de jeugd in alle leeftijdsgroepen veel plezier laten beleven aan het tennissen bij onze vereniging. Plezier is het sleutelwoord! Daarom organiseert de JC jaarlijks verschillende activiteiten. 

 

Leden jeugdcommissie 

Linda Baijens 

Saskia van Toorn 

Lyna Hendriks 

Puck van den Hoek 

 

Hulp 

Vindt u het leuk om iets te doen voor de jeugdcommissie? Dan is uw hulp uiteraard welkom. Ook als u wilt deelnemen aan de activiteiten van de jeugdcommissie neem dan gerust contact met een van ons op. Dat kan via het e-mailadres: jeugdcommissie@tvelden.nl of spreek één van ons aan tijdens één van de evenementen.

 

Jeugdwijzer

De Jeugdwijzer bevat alle nuttige informatie voor jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden van TV Elden met als doel de jeugdleden en hun ouders/verzorgers van zoveel mogelijk relevante informatie te voorzien.

 

 

Trainer

Tennistrainer: Ton Bokhorst

 

Hieronder stelt Ton zich voor:

 

Graag wil ik mezelf bij jullie introduceren.

Sinds 1990 ben ik tennistrainer met licentie A/B.

Het tennisvirus heeft mij al te pakken genomen vanaf mijn 5de. In mijn tienerjaren speelde ik de internationale jeugdtoernooien verspreid over heel Nederland.

Als twintiger heb ik een aantal jaren full-time getennist en heb op de zondagen t/m mijn 35ste competitie eerste- en hoofdklasse gemengd gespeeld. Samen met deze wedstrijden werd mijn rol als trainer in het zuiden van het land steeds duidelijker, zeker nadat mijn 2 kinderen met het racket hun eerste balcontact hadden.

Onze vakanties als gezin werden veelal gevuld met het spelen van toernooien.

Er werd dan vaak ‘s morgens ingespeeld en daarna werden hun wedstrijden bekeken.

Ook de teamgenoten van mijn kinderen Joey en Naomi liften mee op hun succes. Hun trainingsgroep groeide en werd steeds breder & sterker.

Zo ontstond er bij mij veel kennis van de tennissport als trainer maar natuurlijk ook voor hen als speler.

Ze hebben jarenlang met plezier getraind en wedstrijden gespeeld en hebben er door het hele land vrienden/vriendinnen aan overgehouden.

 

Sinds mijn echtscheiding nu zo’n 4 jaar geleden ben ik in Arnhem komen wonen en woon nu deze tijd al samen met mijn vriendin Jolande.

Ook zij is inmiddels lid en heeft zich aangemeld bij de kantinecommissie van TV Elden.

Verder heb ik hier in de buurt op verschillende clubs (Bemmel/Wolfheze/Rheden/Valburg/Oosterhout/Beekhuizen) al trainingen verzorgd.

Op mijn 54 ste wil ik mijn passie graag aan jullie doorgeven.

In mei heb ik al op het geweldig mooie park van Elden wat uurtjes mogen trainen.

Sinds afgelopen oktober ben ik wekelijks bijna elke dag op het park TV elden te vinden.

Het park voelt voor mij aan als een warm aan en voel me welkom als een soort van thuiskomen zoals ik tijdens deze trainingen mogen ervaren.

Zeker heeft het enthousiaste onthaal en het qua gedachte/visie op één lijn zitten van verschillende bestuursleden dit gevoel versterkt.

Dus het mag duidelijk zijn dat ik erg veel zin heb om als hoofdtrainer op jullie park te starten.