Tennisvereniging Elden is opgericht in 1977 en heeft momenteel zo’n 800 leden, waaronder veel jeugd. De vereniging draait praktisch volledig op vrijwilligers.

Vanaf het begin ligt de nadruk op recreatief tennis, maar ook het wedstrijdelement krijgt voldoende aandacht. Dit komt onder andere tot uiting in de grote deelname aan de door de KNLTB georganiseerde competities.

De vereniging beschikt over een enthousiaste jeugdcommissie. Niet alleen krijgen de kinderen professionele begeleiding ten aanzien van de ontwikkeling in de sport, er worden jaarlijks ook diverse activiteiten georganiseerd. De komende jaren wil de vereniging nog meer aandacht aan de jonge spelers schenken om zodoende in samenwerking met professionele trainers sterker te worden. De jeugd is de toekomst!

Tennispark

De vereniging heeft de beschikking over een uitermate fraai tennispark. Het park beschikt over 12 tennisbanen (6 Smashcourt- en 6 kunstgrasbanen), alle voorzien van verlichting. ’s Zomers en ’s winters wordt hier druk gebruik van gemaakt.

 

Vrijwilligers

TV Elden kent een groot aantal vrijwilligers, actief in een van de commissies of als vrijwilliger achter de bar. De inzet staat borg voor een gezellige sfeer binnen de vereniging.

KNLTB

De vereniging is aangesloten bij de KNLTB. Hierdoor is men als lid van de vereniging automatisch ook lid van de KNLTB en kan men gebruik maken van alle faciliteiten die de bond aanbiedt. Dit betekent onder andere dat men zich kan inschrijven voor de bonds- en districtscompetitie zoals de zaterdag- en de zondagcompetitie, de dinsdagmorgen en donderdagmorgencompetitie en de (vooral recreatieve) woensdagavondcompetitie.

Ook is het mogelijk deel te nemen aan open KNLTB toernooien, die door andere verenigingen worden georganiseerd. De animo om deel te nemen is steeds bijzonder groot.

Tennisles

Om het spel op een steeds hoger peil te krijgen worden er dagelijks, uitsluitend voor leden, (’s morgens, ’s middags en ’s avonds) trainingslessen verzorgd. U kunt zich hiervoor aanmelden. Let u hierbij op de uiterste aanmeldingsdatum. Deze vindt u op de daarvoor bestemde formulieren.

Voor meer informatie, neem gerust een kijkje op de rest van onze website!
U kunt ons park natuurlijk ook altijd bezoeken:

 

Adres: Dr. Jagerstraat 80 – 6842 BZ – Neem gerust contact op

Graag tot ziens!