Zoals aangekondigd in de Clubapp, tijdens de clubkampioenschappen en bij de leden-BBQ lanceert TV Elden dit najaar ‘de Club van 50’!

Net als elke vereniging kan TV Elden niet zonder sponsoren. Zoals te zien is op ons tennispark zijn er gelukkig ook in coronatijd, veelal lokale, ondernemers die onze vereniging willen sponsoren met bijvoorbeeld winddoeken. We hebben als sponsorcommissie niet stil gezeten!

Ook ‘de Club van 50’ is door de sponsorcommissie in het leven geroepen. Dit nieuwe initiatief geeft leden en ouders van jeugdleden die de vereniging een warm hart toedragen, de gelegenheid om TV Elden te ondersteunen met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Als sponsorcommissie hebben we de ambitie om doorlopend een groep van ongeveer 50 leden te hebben, die elk jaar een bedrag van 50 euro bijdragen. Met dit geld kunnen zaken bekostigd worden, die niet uit de reguliere begroting van onze vereniging (kunnen) worden bekostigd. Het doel van ‘de Club van 50’ is om projecten te bekostigen die voor iedereen belangrijk en zichtbaar zijn.

Als eerste project van ‘de Club van 50’ is aangewezen de vervanging van de klok bij baan 1 en 2. De oude analoge klok moet worden vervangen door een duurzame energiezuinige klok (LED) met temperatuur aanduiding.

Vervolgens zal jaarlijks een nieuw doel worden vastgesteld, waarbij de leden van ‘de Club van 50’ ideeën mogen aandragen en het uiteindelijke project mogen kiezen.

Lid zijn van ‘de club van 50’ betekent:

  • voor een relatief geringe financiële bijdrage van grote betekenis kunnen zijn voor TV Elden;
  • een eervolle vermelding in ons clubhuis en evt. op social media;
  • bij aanschaf van de klok een exclusieve uitnodiging voor de feestelijke onthulling;
  • verbondenheid met de club (ook als u niet meer actief lid bent).

Het formulier om lid te worden van ‘de club van 50’ is in onderstaande link te vinden. Hier geeft u op dezelfde manier als voor uw lidmaatschap akkoord voor een incasso van de jaarlijkse bijdrage van 50 euro. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar (maar mag uiteraard jaarlijks worden verlengd 😉).

Inschrijven met een papieren inschrijfformulier is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie via: sponsorcommissie@tvelden.nl

Met sportieve groet, namens de sponsorcommissie

Rob Peters, Sigrid Bouma, Bart van Mullem, Mark Spaaij en Suzanne Lemmers

https://pr01.allunited.nl/club.php?transh=6481284cdfac00c563b56a9194b8a734&statustempcode=03