Geen categorie, nieuws

BBQ zondag 26 september 2021

BBQ zondag 26 september

Een aantal weken geleden ontstond het idee om een barbecue te organiseren bij TV Elden. Eigenlijk zonder aanleiding, maar omdat het weer kon en omdat het ons heel gezellig leek. Zondag 26 september 2021 was het zover en hebben we met ruim 50 personen gebarbecued op het terras. We hadden er geen beter weer bij kunnen hebben: 24 graden en zon!

Op een imposante OFYR barbecue hebben Scott en Maaike Bakker voor iedereen het vlees gegrild. Ook de hulp van de kids, Daan, Bas en Elin, bij de uitgifte van het vlees, was erg welkom. Achter de bar stonden echte aanpakkers: Iris en Alke, beiden al jaren lid van de vereniging. Dankzij hen, maar ook dankzij de hulp van meerdere andere leden, is het een geslaagde avond geworden. Dank allen!

Mocht je binnenkort zelf een feestje geven en wil je weten waar we het vlees, de (glutenvrije) cupcakes en de OFYR geregeld hebben, bekijk dan onderstaande links:

We hopen dat iedereen net zo genoten heeft als wij. Tot snel op de tennisbaan!

Bart en Liesbeth