Geen categorie

Woensdag : Grabbeltondag TV Elden, op de ochtend en nu ook op de avond !

Uitnodiging:

Al enige tijd wordt er op de woensdagochtend gegrabbeld en nu, vanaf 7 juli, zal er ook op de woensdagavond worden gegrabbeld. Er zijn vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur 6 banen gereserveerd voor de grabbel. Alle leden zijn welkom!

 

 

 

 

Woensdagochtend grabbelen:

Beste leden,

We spelen de eerste ronde van 9.00 uur tot 10.00 uur.  Bij deze ronde worden de pasjes willekeurig (blind dus) op het afhangbord  geplaatst. Bij de tweede ronde, om 10.30 uur, wordt geprobeerd zoveel mogelijk een beetje met de sterkte van spelers rekening te houden en of iemand in de eerste ronde al zwakkere tegenstanders had of juist sterkere.

De meeste mensen stoppen dan om 11.30 uur, even doorgaan gebeurt ook wel eens.

Wat wij het belangrijkste vinden bij het grabbelen:

Iedereen is welkom, ongeacht speelsterkte. 

Samen maken we het gezellig en er heerst een goede sfeer, en ook met een regenbuitje tennissen we gewoon door.

 

Gerda en Marijke

 

 

Woensdagavond grabbelen:

Beste tennisvrienden,

 

Woensdag 7 juli willen wij een grabbel avond organiseren. Ben je nieuw op de club wil je mensen leren kennen. Vind je het leuk om eens tegen andere tegenstanders te spelen?  Of kom je voor je gezellig avondje tv elden?

Er zijn twee rondes van 45 minuten. We spelen een dubbel. 

 

2000-2045

2050-2135

 

Met vriendelijke groet,

 

Coen & Theo

vragen? schroom niet om te bellen/appen 0611042073

 

p.s neem de ledenpas mee

p.p.s. verzamelen om 19.55