Geen categorie

Nieuwsbrief

VAN DE VOORZITTER
Beste leden,

Hopelijk zijn we bij de laatste loodjes van de pandemie aangekomen…
Voor ons als bestuur is het ook anders dan anders. De sport gaat door, maar het sociale gebeuren eromheen is voor ons allen een groot gemis. We hopen dat het mooi opgeknapte clubhuis snel weer open kan.
Door de voorjaarsstorm is er een boom dwars door het hek op baan 5/6 terechtgekomen. Er is door een aantal vrijwilligers hard gewerkt om de banen weer speelklaar te krijgen. In de club app in te zien dat de banen inmiddels weer speelklaar zijn.
De voorjaarscompetitie van de senioren is inmiddels definitief verplaatst naar het najaar. Voor de jeugd is er nog een kans dat deze in beperkte vorm doorgaat. Alle ouders zijn op de hoogte van de mogelijke data.

Zomerchallenge
De KNLTB komt deze zomer weer met een zomerchallenge. TV Elden doet mee. Potentiële leden krijgen de mogelijkheid om van juni t/m september lid te worden om kennis te maken met tennis. Ook zal er een mogelijkheid komen om een aantal trainingen te volgen.
Op zaterdag 5 juni starten we (uiteraard volgen we de richtlijnen van de RIVM) met een open dag, van 10 uur tot 13 uur. Potentiële leden kunnen dan komen tennissen en vragen stellen aan de aanwezige (jeugd)leden en bestuur. Vindt u het leuk om te helpen 5 juni? Geef dit door aan de technische commissie.
Ik hoop dat het mooie weer snel komt en wens u allen veel tennisplezier de komende tijd!

Joost Baijens

VAN DE SPONSORCOMMISSIE, EVEN VOORSTELLEN, een van onze nieuwe sponsors Fysiotherapie Elden-ELderveld:
Hallo sporters!
Wij van Fysiotherapie Elden-Elderveld vinden het belangrijk dat iedereen wat aan sport kan en wilt doen. Wij sponseren tennisvereniging Elden zodat tennis toegankelijk blijft voor jong en oud.
Wij zijn een jong team met verschillende specialisaties zodat we een ruim aanbod aan zorg kunnen bieden.
Als sporten niet lukt door bijvoorbeeld een blessure, weet dan dat je altijd bij ons terecht kan. Ook vrijblijvend voor vragen en tips!

Sportieve groet,

Benjamin Hagen en Monique Verharen

info@fysiotherapie-elderveld.nl | www.fysiotherapie-elderveld.nl