Geen categorie

Laatste “van de voorzitter” 2020

Beste leden,

 

Deze laatste ‘van de voorzitter’ van het jaar wil ik graag kort stilstaan bij 2020 en vooral vooruitkijken naar 2021. Een jaar met nieuwe mogelijkheden, een nieuwe kantine, nieuwe competities, toernooien en hopelijk weer tal van evenementen bij TV Elden.

 

2020 is, door corona, niet geworden wat we hadden gehoopt. De competities zijn niet afgemaakt, er zijn geen open toernooien bij Elden geweest en vrijwel alle evenementen zijn niet doorgegaan. Gelukkig zijn de clubkampioenschappen voor senioren wel doorgegaan. De wintercompetitie zal helaas geen doorgang vinden.

 

2021 zal voor TV Elden het jaar worden van verder bouwen aan de visie van de club. Samen, Duurzaam en Lokaal. De kantine zal begin 2021 klaar zijn, klaar voor de toekomst. Bij alles wordt gekeken naar een duurzame oplossing en de samenwerking wordt gezocht met lokale, duurzame ondernemingen die op een of andere manier verbonden zijn met de club. 

Verdere verduurzaming is noodzakelijk. Dit is de opdracht die we hebben gekregen van de gemeente, daar komen we volgend jaar zeker op terug.

 

Vol enthousiasme zijn alle vrijwilligers aan de slag om het komende jaar weer te kunnen genieten van onze mooie park en alle faciliteiten die we hebben. De inschrijving van de competitie is alweer begonnen en de voorbereidingen voor de toernooien die worden georganiseerd zijn alweer in volle gang. We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers om het open toernooi op te pakken. Open Elden is de afgelopen jaren een begrip in de regio geweest. Het zou mooi zijn als we hier nog een aantal enthousiaste vrijwilligers voor weten te vinden. Wil je zelf helpen? Geef je dan op via secretaris@tvelden.nl.

We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers, voor vaste of losse klussen, tennis gerelateerd en niet-tennis gerelateerd. Buiten het plezier met elkaar leer je zo ook snel nieuwe tennisvrienden kennen..

 

Ik heb de afgelopen tijd veel klachten gekregen betreffende het aanlaten van de baanverlichting en het niet sluiten van de toegangspoort en de deur van de kantine. De laatste tennissers ‘s avonds op het park worden dringend verzocht ervoor te zorgen dat de baanverlichting uit is en alle deuren en toegangspoorten gesloten. 

 

Een mooi initiatief van één van onze nieuwe leden wil ik graag delen. Ik maak ondertussen al onderdeel uit van deze app. Dank Daniëlle! Zie hieronder:

 

Er is een gemengde appgroep gestart, zodat men buiten de eigen trainingsgroep makkelijker mensen ontmoet en met verschillende niveaus / mensen kan tennissen.

 

Mocht je je hiervoor willen aanmelden, stuur dan even een bericht naar Daniëlle Kaan op telefoonnummer 06 – 20 70 46 22. Vermeld in het bericht je naam en dat je akkoord geeft om je telefoonnummer toe te voegen aan de gemengde appgroep.

 

Ik wil afsluiten met jullie allen hele fijne feestdagen te wensen en vooral een mooi, gezond en sportief nieuwjaar!

 

Joost Baijens