Geen categorie

Twee weken dubbelen niet toegestaan

Beste leden,

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen, wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor onze vereniging TV Elden. De maatregelen komen boven op de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken. Dit alles op advies van NOC*NSF en de sportbonden.

Voor TV Elden komt dit op het volgende neer:
• Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Tennis spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
• Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
• Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
• Er worden geen wedstrijden gespeeld.
• Publiek is niet toegestaan.
• Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Vanaf zaterdag a.s. kan er alleen voor twee personen een baan gereserveerd worden. Voor donderdag en vrijdag a.s. is het nog mogelijk om voor vier personen te boeken, maar niet toegestaan. We vertrouwen op jullie eigen verantwoordelijkheid om hier goed mee om te gaan. Splits de groep van vier op naar twee banen.

Helaas is dit het vooruitzicht voor de komende periode. Hopelijk kunnen we over twee weken terug naar een versoepeling van de maatregelen, die het kabinet heeft moeten nemen in de strijd tegen het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV Elden
Joost Baijens
Louis Eilers
José Nijhuis