nieuws

CORONA UPDATE TV ELDEN

Het kabinet heeft vanavond aangekondigd dat opnieuw landelijke maatregelen getroffen worden in de strijd tegen het coronavirus.

Wat betekent dit voor TV Elden:

• Kantine dicht tot na de verbouwing
• Geen publiek bij de wedstrijden en lessen
• Afscheid Erwin Holstein kan niet plaatsvinden

Vanaf dinsdag 29 september 2020 om 18:00 uur is de kantine dicht. De kantine blijft gesloten tot na de verbouwing. Deze staat nog steeds gepland van vrijdag 23 oktober t/m vrijdag 6 november. Toiletten en AED apparaat zijn toegankelijk.

Voor het resterende deel van de competities geldt, dat we de bezoekende teams niet meer kunnen ontvangen in onze kantine. Het zal alleen zijn om de wedstrijden te spelen. De taart en hapjes achteraf zijn jammer genoeg niet toegestaan. Voor de duidelijkheid, er kan dus ook niet worden geborreld op het terras.

Ook is publiek niet meer welkom bij (jeugd) wedstrijden. Dit houdt in dat we moeten spelen zonder de aanmoediging van ouders, kinderen en (sport)vrienden. Omdat het onmogelijk is om hier als commissies en bestuur toezicht op te houden, vragen we jullie dringend om je aan de regels te houden.

In het geval van een controle kan de club een boete krijgen die verhaald zal worden op het betreffende team/personen.

Helaas kunnen wij aanstaande woensdag geen afscheid nemen van Erwin Holstein zoals wij hadden gepland.
Wij vragen dan ook om tijdens de laatste lessen afscheid van hem te nemen. Het is heel jammer dat het op deze manier moet, maar wij hebben ook geen andere mogelijkheid.

Dit zijn voor nu de geldende regels, opgelegd door de overheid. Mochten er nog wijzigingen komen, worden jullie op de hoogte gesteld. Voor vragen, kijk op de site van Rijksoverheid.

Hopelijk is dit alles van korte duur en kunnen we begin november iets drinken in onze nieuw verbouwde kantine.