nieuws

Senioren Clubkampioenschappen 2020

Wij nodigen jou hierbij uit voor de T.V. Elden Senioren Clubkampioenschappen 2020, die gehouden zullen worden van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september voor alle leden vanaf 17 jaar.Tijdens het toernooi speel je op je eigen niveau tegen clubgenoten, waarbij je er voor kunt kiezen om te dubbelen en/of enkelen. Je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven. Er wordt gespeeld via het poulesysteem, zodat je in elk geval meerdere wedstrijden kunt spelen.

Het toernooi wordt van maandag tot en met vrijdag gespeeld vanaf 18.30 uur. Daarbij streven we ernaar om de laatste speelronde te starten om 21.30 uur. In het weekend spelen we tussen 09:00 en 17.00 uur. Bij inschrijving kun je jouw eventuele verhinderingen (maximaal 2) doorgeven.

Jij doet toch ook mee? Schrijf je dan nú in!
We ontvangen je inschrijving graag via toernooi.nl. De kosten bedragen € 6,50 per onderdeel, te voldoen via iDeal bij de inschrijving op toernooi.nl of door middel van een pinbetaling aan de bar voor aanvang van de eerste wedstrijd. LET OP! De inschrijving sluit op zaterdag 22 augustus om 23.59 uur, dus wees er op tijd bij! Uiteraard zullen we er voor zorgen dat het toernooi aan alle Corona-maatregelen voldoet, want de gezondheid blijft het belangrijkste. We zien je inschrijving graag tegemoet en kijken uit naar een gezellig toernooi!