nieuws

Dubbelen mag weer, clubhuis en terras blijven gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van gisterenavond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt!

Het clubhuis en terras moeten volgend op overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Er wordt bekeken of er een mogelijkheid is te openen per 1 juli.

Een en ander zal moeten worden aangepast door de ledenadministratie. Zodra dit gewijzigd is, kan er voor de dubbel geboekt worden via de app. (Liever niet hierover mailen of bestuursleden persoonlijk benaderen). Het wordt geregeld.

Ook is er binnenkort in de app de mogelijkheid om aan te geven dat je wilt tennissen met een niet-lid. De kleine bijdrage hiervoor is eenvoudig te betalen via iDEAL.

We hopen jullie blij te hebben gemaakt met dit goede nieuws.

Veel tennisplezier!