Open Toernooi

foto open toernooi

Beste Leden,

Het Open makelaars Elden Open toernooi 2017 zit er op! Ondanks dat het weer dit jaar tegenviel kijken wij positief terug. Het aantal deelnemers is dit jaar wéér gestegen, er zijn sportieve wedstrijden gespeeld en het park lag er mooi (versierd) bij. Het is mooi om te zien dat de (meeste) deelnemers begrip hebben voor de weersomstandigheden en het samen met ons mogelijk maken dat alle partijen alsnog gespeeld kunnen worden. Bedankt hiervoor! Zonder die medewerking is er geen toernooi.

Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat wij ons hadden voorgenomen om de versieringen dit jaar te verminderen. Tijdens het opbouwen van het toernooi kwamen wij erachter dat wij hierin (gelukkig) niet zijn geslaagd. Het kost wat tijd, maar dat zijn de complimentjes meer dan waard! Een traditie die we  zullen voortzetten. Wat volgend jaar gaat brengen weten we nog niet. Wij gaan nu eerst even bijkomen van afgelopen toernooi en zullen vanaf januari weer aan de slag gaan met het open toernooi van 2018.

Helaas nemen wij afscheid van Dominique. Wij zullen haar gaan missen in de planning, haar communicatie skills tijdens vergaderingen en achter de wedstrijdtafel (want dat gaat er wel eens fel aan toe en dan is het fijn als Dominique erbij is), maar het meest belangrijke natuurlijk haar gezelligheid. Do’tje bedankt, Do’tje bedankt ;- )

Houd facebook en de website in de gaten voor updates.

Tot 2018!

—————————————————————————————————–

Voor dit toernooi is er de speciale Open toernooicommissie. Mail hen voor vragen en ideeën! opentoernooicommissie@tvelden.nl.