Nieuws Recreatiecommissie

Open Dag TV Elden

Arnhems groenste en gezelligste tennisvereniging bestaat dit jaar 40 jaar. Dat wordt o.a. gevierd met een Open Dag op zaterdag 24 juni 2017. Tennisvereniging Elden heeft maar liefst twaalf banen: zes kunstgrasbanen en zes smashcourtbanen. Het gehele jaar kan getennist worden en kan je deelnemen aan diverse activiteiten die georganiseerd worden voor jong en oud. Na het sporten kun je napraten onder het genot van een drankje in het gezellige clubhuis of op het terras.

Wil je weten hoe het is om die bal over het net te slaan, ligt het racket te verstoffen in de schuur, of ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging? Kom dan op 24 juni naar ons park!

De Open Dag is van 12.00 uur tot 17.00 uur. Wij ontvangen jou graag met een kop koffie om je daarna kennis te laten maken met tennis. Houd voor het actuele programma onze facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/tvelden.

Word je op 24 juni 2017 lid van onze vereniging dan kunnen we je een lidmaatschap aanbieden tot het einde van 2017 voor slechts 40 euro. Ook kun je je inschrijven voor vier tennislessen in september voor slechts 20 euro.

Het programma gedurende deze dag ziet er als volgt uit:

12:00 – 15:00 Maak kennis met Tennis voor senioren

Instuif, waarbij u tot 15:00 uur binnen kunt lopen en onder begeleiding van onze trainers kennis kunt maken met de tennissport. Zorg er wel voor dat u sport schoeisel draagt. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Tevens kunt u hier ook informatie krijgen omtrent trainingsmogelijkheden en allerlei andere zaken m.b.t. het tennisspel.

 

12:00 – 15:00 Maak kennis met Tennis voor junioren

Instuif voor jeugd (6 – 12 jaar) waarbij op kleine veldjes onderlinge wedstrijdjes worden gespeeld met aangepast materiaal voor de beginnende tennisser.

 

12:00 – 17:00 Informatie stand en inschrijving lidmaatschap TV Elden

 

15:30 – 17:00 Tennisclinic voor leden van TV Elden

Door een aantal tennisleraren wordt voor de leden van TV Elden een tennisclinic verzorgd, waarbij de diverse onderdelen van het tennisspel worden getraind. Opgave hiervoor bij Louis van Roekel (trainer@tvelden.nl).

17:15 – 18:00 Demonstratiewedstrijd

 

Verder zijn er op deze dag nog diverse andere activiteiten zoals: een springkussen, rondleidingen over ons mooie tennispark en worden ook onze clubkampioenschappen gespeeld.

Ook is Snelders Sport 2000 aanwezig met een uitgebreid scala aan tennisbenodigdheden.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jou graag op de Open Dag. Tot dan!


Huisvrouwen/huismannentoernooi 2017

Het huisvrouwen/huismannentoernooi van 10 mei 2017 was een geslaagde dag. Er hadden zich maar liefst 42 deelnemers aangemeld. Dit tot grote vreugde van de organisatoren Gerda Vink en Toos Tusschenbroek.

Toen het er naar uitzag dat ook dit jaar het dagtoernooi niet door zou gaan, hebben Gerda en Toos de organisatie op zich genomen. De catering was in handen van Hans Vink. Zelfs Truus Hendriks, die nadat ze haar heup had gebroken tijdens het tennissen zich weer voor het eerst liet zien, bood haar hulp aan.

Het toernooi was een groot succes en de sfeer was super!

Het schema zat geweldig in elkaar. Iedereen speelde 3 wedstrijden van 40 minuten, steeds met een andere partner. Tussen de wedstrijden door was er een pauze van 20 minuten. In de pauzes werden we verrast met koffie, taart, cake en koek.

Aan het einde van de ochtend volgde de finale. Deze was sensationeel, compleet met scheidsrechter, lijnrechters en ballenmeisje/jongen.

Antonio en Delfo tegen Colet en Hans, Italië tegen Nederland. Antonio en Delfo was uiteindelijk de winnaars. Zij kregen de wisselbeker en natuurlijk ‘champagne’.

Hierna werd een overheerlijke lunch aangeboden bestaande uit soep en broodjes. Onder het genot van een drankje werd er nog lang nagepraat over deze gezellige ochtend.

Iedereen is het erover eens dat het voor herhaling vatbaar is.

Hartelijk dank aan de organisatoren en aan sponsor Banketbakkerij Paul Janssen uit Elst.

3 huisvrouwen-mannentoernooi 2 huisvrouwen-mannentoernooi 1 huisvrouwen-mannentoernooi