Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

do 28-03-2024
Bardienst Ochtend: 09:00 - 13:00
Bardienst Avond: 19:45 - 23:00 Afgeschermd persoon, Wanda, Afgeschermd persoon
vr 29-03-2024
Bardienst Ochtend: 09:00 - 13:00 Afgeschermd persoon
Bardienst Avond: 19:45 - 23:00

Huisvrouwen/-mannentoernooi

Houd je er van om overdag te tennissen?  Grijp dan nu je kans en doe mee met het befaamde huisvrouwen/-mannentoernooi.

 

Het toernooi vindt plaats op woensdag 22 mei a.s. van 9.00-13.00 uur, aanwezig zijn om 8,45 uur.Inschrijfgeld 4 euro (contant). Na afloop is er voor de liefhebbers een lunch.Mocht het op die dag in verband met slecht weer niet door kunnen gaan, dan wordthet evenement verzet naar woensdag 29 mei.Inschrijfformulieren liggen in het clubgebouw (zie ook de bijlage bij dit bericht). Inleveren uiterlijk op vrijdag 3 mei bij Gerda Vink, Toos Tusschenbroek of Marijke Giesbertz, of in de hal in de bus voor inschrijfformulieren.Komt allen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!Nog vragen? Mail gerust een van ons:Gerda Vink: g.vink-wassens@live.nlToos Tusschenbroek: toos.gertsen@outlook.comMarijke Giesbertz: m.giesbertz@hotmail.com


KNLTB-zomeravondcompetitie

Samen met je tennisvrienden op zeven woensdagavonden in mei en juni een balletje slaan tegen andere verenigingen? Dat kan.

De KNLTB organiseert ook dit jaar weer de zomeravondcompetitie. Er worden alleen dubbels gespeeld. Alle informatie over deze competitie is te vinden op Zomeravondcompetitie | Verenigingen (centrecourt.nl)Als je met je team mee wilt doen, dan ontvang ik graag je teamaanmelding uiterlijk 31 maart per email. Mail je aanmelding naar technischecommissie@tvelden.nl. Vermeld in je mail wie de teamleden zijn, en voor welke vorm (damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel) je kiest. Individuele inschrijvingen zijn ook welkom, we brengen je in dat geval in contact met een ander team. De KNLTB probeert zoveel mogelijk tegenstanders te vinden in de directe omgeving. Of dat lukt hangt echter af van het aantal inschrijvingen.


Pubquiz: volle bak

Maar liefst vijftien teams hadden zich ingeschreven voor de pubquiz van afgelopen vrijdag 9 februari, en de kantine was dan ook afgeladen vol.

De organisatie had haar best gedaan er een gezellige avond van te maken, en dat is uitstekend gelukt. Veel dank daarvoor! De vragen waren soms bizar (wie kent het geluid van een theremin?) of hilarisch (wie praten sneller, Japanners of Italianen?), maar meestal prima te beantwoorden. Bovendien was de jury streng, maar rechtvaardig.  De ‘wedstrijd’ ging over tien ronden, met natuurlijk als klapstuk de laatste – muzikale – ronde. Oudere leden  - diep in de vorige eeuw opgegroeid met Frank Sinatra en Queen - moesten toezien hoe ‘de jeugd’ met het grootste gemak de antwoorden – onder meer Son Mieux kwam voorbij – wist te noteren. En zo gebeurde het dat een gemixt team van jong en oud – mannelijk en vrouwelijk - er met de hoofdprijs vandoor ging. Goede tip voor volgend jaar, dus. Dan bent u er toch ook (weer) bij?


Voortgang padel

De vergunningaanvraag is naar ODRA. Gemeente Arnhem bereid extra te investeren.

De vergunningaanvraag voor padelbanen is in een nieuwe fase gekomen. Anderhalve week geleden zijn de aanvullende stukken door de afdeling Vastgoed van de gemeente ingediend bij de ODRA, de OmgevingsDienst Regio Arnhem. Dat betreft onder meer Wateronderzoek, Akoestisch Onderzoek en een Onderzoek Lichthinder. De ODRA gaat zich hierover buigen. Hopelijk maken ze daar een beetje vaart mee. De extra onderzoeken komen overigens voor rekening van de gemeente. Door de vertraging die de aanvraag inmiddels heeft opgelopen, zijn de kosten voor de aanleg van padelbanen hoger geworden. Daar is budget voor nodig. Verder heeft de gemeente Arnhem besloten het totale aantal banen uit te breiden naar 25. Daar zijn er inmiddels tien van gerealiseerd (TV Schuytgraaf 3, Sportcentrum Valkenhuizen 4, ATV Groene Kamer 3). Om de aanleg van de overige vijftien banen mogelijk te maken heeft het college aan de raad voorgesteld om 700.000 euro extra te investeren (in totaal 1,4 miljoen euro) voor de aanleg. De investering is voor de gemeente kostenneutraal. De tennisverenigingen tekenen een huurcontact en betalen een huurprijs die deze kosten dekken. Afgelopen woensdag 31 januari besprak de raad in een Raadskamervergadering dit voorstel. Twee leden van onze vereniging hebben deze vergadering als publiek bijgewoond. Raadsleden stelden onder meer vragen over het geluid, de bedreigingen voor flora en fauna, de aantallen padelbanen, het betrekken van de buurt en Gelrepasleden. Wethouder Bob Roelofs, die onder meer sport in zijn portefeuille heeft, zegde toe om navraag te doen naar het aantal Gelrepasleden van tennisverenigingen en de raad hier over te informeren. Deze week (week 6) staat het onderwerp als hamerstuk op de agenda. Een van de raadsvragen verdient iets meer aandacht, namelijk ‘waarom de gemeente Arnhem de commerciële partijen buiten de deur probeert te houden’. De wethouder lichtte toe dat de gemeente ervoor heeft gekozen om padel in te zetten bij de Arnhemse tennisverenigingen. Daarmee blijft de padelsport breed toegankelijk en wordt geïnvesteerd in de vitaliteit van de tennisverenigingen. Er blijft overigens ruimte voor commerciële partijen, benadrukte de wethouder. Te verwachten is wel dat commerciële padelbanen niet of nauwelijks concurrerend te realiseren zijn. Onderstaand de link naar het volledige raadsvoorstel: Raadsvoorstel 'Arnhem investeert in Padel' (deel 2)


AllUnited