Tenniskamp TV Elden juli 2016

Hierbij een kort verslagje van het tenniskamp gehouden op 2 en 3 juli op ons eigen tennispark.

Voor de organisatie is de hele voorbereiding al een tijdje aan de gang. Nadat we hoorden dat we het tenniskamp mochten organiseren, zijn we met een enthousiast team (Jan Willem en Saskia van Toorn, Paul van Wely, Marjolein Weststrate, Majella Blom, Martin Schoonderbeek, Angelique Groot en ondergetekenden) begonnen aan de voorbereidingen.

Maar de echte start was vrijdag 1 juli toen we het tennispark en de kantine hebben versierd en de ontzettend grote vrachtwagen van de Koninklijke Landmacht de tenten kwam brengen. Gelukkig bleef de chauffeur, Harry, om ons te helpen met het opzetten van de tenten.

De volgende dag, zaterdag 2 juli om 13.00 uur hebben we alle kinderen welkom geheten op het park, bij aankomst kreeg iedereen een naamkaartje opgespeld.

Als eerste moesten natuurlijk alle luchtbedden worden opgepompt en de spullen in de tenten worden gelegd.

Louis heeft samen met Jan Willem van Toorn, Etienne Bouw, Bouwe Bolger en Harold van Bussel een ontzettend leuke tennisclinic verzorgd met allerlei verschillende tennisoefeningen. Ook hebben we die middag een speurtocht door Elden gelopen, de meesten kwamen droog binnen, een aantal kregen helaas een buitje regen over zich heen.

Ook aan eten was gedacht, ’s avonds hadden we een heerlijke BBQ met aansluitend een disco avond met bingo. Hiermee waren leuke prijzen te winnen. Zelfs toen de prijzen op waren, wilden sommigen nog een ronde bingo spelen, zo leuk was het.

Floris de DJ had voor iedere leeftijd leuke muziek uitgezocht, er werd goed gedanst!!

Zo rond 00.30 uur was het langzaam aan tijd om de tent op te zoeken.  Eenmaal daar aangekomen begon voor de meesten de grootste lol pas, wat kunnen ze keten met z’n allen!

De mannen van het team hadden de grote uitdaging om het spul in de tent te houden en in slaap te krijgen. Zo rond 04.30 uur sliep zo ongeveer iedereen. Tijd voor de mannen om de nachtshift over te geven.

’s Ochtends om 07.00 waren de meeste kinderen al weer wakker, tijd voor het ontbijt. Voor alle kinderen was er een broodje met wat lekkers en drinken. Dit hadden ze hard nodig, want om 09.00 stond er een bootcamp op het programma, verzorgd door Marcel Gierman. Dat was goed wakker worden!!!

Eventjes tijd om bij te komen, om vervolgens een spellencircuit af te leggen waarmee een prijs kon worden gewonnen. Dit hebben we nog net droog kunnen afronden, helaas kwam er even een hele harde hagelbui. Maar goed dat er toen broodjes knakworst waren. Wat maakt sporten hongerig!

Na de broodjes knakworst was het tijd om de koffer in te pakken en het luchtbed leeg te laten lopen.

Helaas was het toen tijd om afscheid te nemen. Iedereen kreeg nog een mooie tennishanddoek mee als aandenken aan dit ontzettend leuke tenniskamp.

De foto’s van het weekend, gemaakt door Elles van Bussel, staan in het fotoarchief voor iedereen die ze wil zien of nog even wil nagenieten van het weekend.

Dit kamp is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

  • Jumbo Michael Jansen
  • Bryan uw Vleeskoerier
  • de Koninklijke Landmacht
  • Brink bedrijfskleding
  • Jamin Arnhem Centrum

 

Iedereen die meegeholpen heeft om dit kamp een succes te maken, dank jullie wel!

Tonnie en Angelique van der Meij,
Jeugdcommissie TV Elden.