Maak Kennis met Tennis

logo maak kennis met tennisBen je tussen de 6 en 12 jaar, geef je dan nu op voor de Zomer bal- en slagvaardigheidlessen bij TV Elden. TV Elden geeft je de mogelijkheid voor het volgen van 16 lessen om zo Kennis te Maken Met Tennis. Tennissen doe je niet alleen, dus als er nog vriendjes of vriendinnetjes zijn die met jou mee willen, vraag hun dan ook om mee te doen.

Balvaardigheid is bedoeld om kinderen spelenderwijs wegwijs te maken met de grondbeginselen van de tennissport. Er zal aandacht worden besteed aan de hand – oog coördinatie/het gooien en vangen van ballen/ontwikkeling van de motorische grondeigenschappen van het kind en natuurlijk wordt er kennis gemaakt met het tennisracket en de bijhorende oefenvormen/spelvormen met de bedoeling ze zo snel mogelijk wedstrijden te kunnen laten spelen.

Waar / Wanneer / Kosten / Opgave!!!

*De 16 lessen worden per week gegeven op de tennisbanen op ons tennispark TV Elden, DR. H.J. Jagerstraat 80, 6842 BZ te Arnhem.
*De kosten van deze MKMT actie bedragen € 65,00 en de  lessen starten vanaf April 2017  t/m September  2017  m.u.v. vakantieweken.

* Dit seizoen geeft TV Elden ouders de mogelijkheid lid te worden voor € 50,00 per opgegeven kind gedurende deze zomerperiode 2017.

(opgelet: 1 ouder per deelnemend kind ).

*De groepen worden gemaakt naar aanleiding van: Het aantal deelnemers / beschikbaarheid / wensen van leerlingen en lesuren / mogelijkheden banen en trainer(s).

*Rackets / Banen / Ballen/spel benodigdheden worden door TV Elden verzorgd.

Kijk hier voor het INSCHRIJFFORMULIER en mail deze z.s.m. naar training@tvelden.nl of stuur het opgave formulier voor 20 Maart 2017 naar:

L.G. van Roekel, Schapenweide 51, 6921 SL Duiven