Informatie Jeugd

Verhaal

Een vereniging kan niet zonder jeugd. Sinds jaar en dag worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de bruisende jeugdcommissie om de sport voor de jeugd verslavend te maken. Niet alleen omdat hierdoor de vereniging en de sport opbloeit, we zien dat zich soms ook bijzondere talentjes ontpoppen tot ware sporthelden. Een goede sportmentaliteit versterkt niet alleen de persoonlijke prestaties van het kind, aangetoond is dat sportieve kinderen het ook beter op school doen.

Kinderhoek

Voor de allerkleinsten is er in het clubhuis een kinderhoek. Hier kunnen de kinderen even lekker spelen terwijl mama, papa, oma of opa even een kop koffie drinken en een praatje maken, zonder de kinderen uit het oog te verliezen.

Commissie

Onder de bezielende leiding van Frank van der Horst organiseert de jeugdcommissie allerlei activiteiten voor de jeugd. Hebt u vragen hierover, neem dan contact op met Frank via jeugdcommissie@tvelden.nl

Jeugdbeleid

Informatie volgt

Jeugdwijzer

De Jeugdwijzer bevat alle nuttige informatie voor jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden van TV Elden met als doel de jeugdleden en hun ouders/verzorgers van zoveel mogelijk relevante informatie te voorzien.

Klik hier om de Jeugdwijzer te openen