nieuws

Volwassenen mogen vanaf 11 mei weer tennissen

Goed nieuws! Ook de volwassenen mogen vanaf 11 mei weer tennissen. Dit is onder voorwaarden. De KNLTB heeft specifieke richtlijnen opgesteld waar we ons aan moeten houden.

 

– Twee spelers per baan

– Uitsluitend vooraf een baan reserveren via de clubapp van Allunited

– Training (onder leiding van trainer TV Elden) voor volwassenen met maximaal vier spelers

 

We roepen iedereen op verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. In de bijlage van deze mail staan de veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen nog eens genoemd. Lees deze goed door voor je naar de baan komt. Noodzaak is het besef dat elk lid zijn/haar gezonde verstand gebruikt en de verantwoordelijkheid draagt voor zichzelf en andere leden.

 

Met klem willen wij op de volgende regels uit de bijlage wijzen:

– Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet. De kleedkamers en toiletten zijn gesloten. (Het AED apparaat in de hal blijft wel bereikbaar.)

– Kom niet eerder dan tien minuten voor de sportactiviteit aan op de locatie en ga direct naar huis na afloop.

 

De clubapp:

De Allunited ClubApp kun je eenvoudig downloaden via je telefoon. Na het ingeven van je emailadres, ontvang je een mail waarin je je account kunt bevestigen. In de app kun je dan een baan reserveren voor twee spelers per baan.

Ieder lid krijgt ook een persoonlijke uitnodiging voor de app, maar bij het testen blijkt de mail nog weleens in de spam terecht te komen.

 

Ongetwijfeld zullen we nog tegen dingen aanlopen, maar de Allunited ClubApp is in ieder geval al succesvol en zeer snel geïmplementeerd door Theo Visser. Wij willen hem hier dan ook voor bedanken!

 

De benoemde maatregelen zijn van kracht tot 1 juni. In de week van 25 mei zullen we communiceren over de eventuele volgende stap in deze anderhalvemetersamenleving.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Bestuur TV Elden

Harold, Joost en José